Hírek 2018 - MSZP Országos Nyugdíjas Tagozata

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Hírek 2018

Hírek

Hírek

Az oldalon az MSZP
Országos Nyugdíjas Tagozatának központi hírei olvashatóak, melyeket az adott linkre kattintva PDF formátumban le tudja tölteni és/vagy megtekinteni.
Amennyiben nem rendelkezik PDF olvasó programmal, az alábbi linkről le tudja tölteni: Adobe Reader.com2018. november 10. - Nyugdíjbomba

Teljes hír elérhető: itt

Több mint két éve lépett életbe az a törvény, amely szerint a nagykorú gyermekek kötelesek rászoruló szüleikről gondoskodni. A Pénzcentrum.hu utánanézett, vajon beindult-e a korábban jósolt percunami, több idős követeli-e a fiatalabb rokonoktól a tartásdíjat, mint korábban.

2018. október 7. - Baloldalért-díjak átadása

Teljes hír elérhető: itt

Az MSZP 29. születésnapján adták át az idei Baloldalért-díjakat. 20 egyéni és 3 közösségi díjat ítéltek oda a baloldalért végzett munkáért. A Nyugdíjas Tagozatból a borsod megyei Óváriné Orosz Erzsébet tiszteletbeli megyei elnök kapott díjat
. Közösségi díjat kapott a Baranya megyei Nyugdíjas Tagozat, amit Kablár János elnök vett át. Gratulálunk a kitüntetetteknek.

2018. október 1. - Új egyenlőség

Teljes hír elérhető: itt

A társadalmi egyenlőtlenségek nőnek, az idős, 75 éven felüli korosztály duplán szenvedi meg a korábbi alacsony bérek és annak következményeként az alacsony nyugdíj
"büntetését", azaz a nyugdíjak teljes elértéktelenedésével szembesül. Pedig a közösségnek felelősséget kellene viselnie az idősek megélhetéséért.

2018. szeptember 16. - Nyugdíjas találkozó Kecskeméten

Teljes hír elérhető: itt

Pénteken volt a Nyugdíjas Tagozat szokásos kecskeméti országos találkozója.

2018. június 28. - Beszámoló a NYET 2017. évi tevékenységéről

Teljes hír elérhető: itt


2018. június 25. - Ellentétes érdekek

Teljes hír elérhető: itt

A költségvetés tervezete ellentétes, a magyar társadalom többségének érdekeivel. Miközben ismét nő az állam működési funkcióit biztosító szolgáltatásokra fordított kiadások aránya, aközben a társadalombiztosítási és jóléti szolgáltatásokra kevesebb jut.

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz