Köszöntő - MSZP Országos Nyugdíjas Tagozata

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Köszöntő

 

Tisztelt érdeklődő, kedves nyugdíjas barátom!

A Magyar Szocialista Párt Országos Nyugdíjas Tagozata azzal a céllal jött létre, hogy együttműködést és párbeszédet alakítson ki a civil szervezetekkel, elsősorban a nyugdíjas érdekképviseletekkel. Figyelemmel kísérje és összegezze a nyugdíjasok élethelyzetét és tapasztalatait az így szerzett információk alapján arra illetékes fórumokon, és szerveknél képviselje a nyugdíjasokat.

A mai világban talán az egyik legfontosabb dolog az információ. Mi a Nyugdíjas Tagozat vezetősége és tagjai azt szeretnénk, ha minél többet tudnának rólunk, és persze mi is tájékozottabbak legyünk a világ eseményeiről.

Egyre több igény van arra, hogy az emberek elmondhassák véleményüket, hogy meghallgassák őket. Mi közvetlen kapcsolatot, párbeszédet szeretnénk kialakítani a nyugdíjasokkal, és persze minden velünk, szimpatizáló időskorúval. Közelebb szeretnénk vinni olvasóinkhoz a politikát, a helyi ügyeket. Látogassanak el gyakran honlapunkra, mondják el véleményüket, segítsenek abban, hogy még eredményesebben tudjunk dolgozni a közösségért.

Országos Tagozatunkban szép számmal vannak párton kívüli tagok és szimpatizánsok, nem akarunk senkit sem "megtéríteni" és nem akarunk minden áron csak politizálni. Mi beszélgetni szeretnénk, az sem baj, ha nem értünk egyet mindenben, vagy éppen vitatkozunk egymással.

A nyugdíjasok ügyét csak az összefogás, a jól informáltság és az értelmes párbeszéd viszi előre.

Bízva abban, hogy terveink megnyerik az önök érdeklödését, arra kérem olvasónkat, hogy kéréseikkel, problémáikkal, élményeikkel, hasznos gondolataikkal segítsék honlapunk színvonalának megtartását, tovább fejlődését.

Tisztelettel,

Villám József
elnök

 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz